Tuusulan Jäähalli Oy, toiminnan ohjaus 25.9.2020 alkaen

25.9.2020

Tuusulan Jäähalli Oy                                                                                                                                     25.9.2020

  1. Yleistä

Tuusulan Jäähalli Oy on päivittänyt 2.8.2020 antaman koronavirukseen liittyvän ohjeen seuraavasti.

  1. Toiminnan ohjeistus

Jokaiselle käyttövuorolle (harjoitukset) on varattu kaksi (2) omaa pukukoppia. Pukukopit saa käyttöön noin 30 min ennen vuoron alkua. Pukukopit pitää luovuttaa seuraavan ryhmän käyttöön 30 min jäävuoron päättymisen jälkeen. Peleihin pystymme antamaan vain yksi (1) pukuhuone / joukkue.

Pukuhuoneiden pesutilat ja WC-tilat ovat myös käyttäjien käytössä. Käyttäjille kuitenkin suositellaan peseytymistä kotona jos suinkin mahdollista (pesu- ja WC-tilat siivotaan kerran päivässä ennen vuorojen alkua).

Tuomarikopit, toimitsija-aitio, jäähypenkit, teroituskoppi sekä kuivaushuoneet ovat myös käyttäjien käytössä.

  1. Toimintaohjeet käyttäjille koronavirustilanteen vuoksi

Jäähalliin saa tulla vain, jos tuntee itsensä täysin terveeksi. Jokainen luistelija/pelaaja/valmentaja/toimihenkilö on vastuussa itsestään ja päätöksestään tulla jäähallille ja mennä jäälle. Hallille ei saa tulla, jos joku samassa taloudessa asustava henkilö on sairaana tai karanteenissa.

Halliin tulevat luistelijat/pelaajat/valmentajat sitoutuvat noudattamaan Valtioneuvoston, THL:n, AVI:n, OKM:n; TTK:n ja lajiliittonsa suosituksia ja ohjeita sekä Tuusulan Jäähalli Oy:n järjestyssääntöjä. Suositukset ovat muuttuneet 25.9.2020 alkaen.

Jokaisen käyttäjäryhmän on laadittava omavalvontaohje harjoitusten, tapahtumien, näytösten ja peleihin liittyen. Uusi omavalvontaohje toimitettava Tuusulan Jäähalli Oy:lle maanantai 28.9.2020 mennessä ( info@tuusulanjaahalli.fi ).

Ryhmän vetäjä sitoutuu pitämään osallistujaluetteloa koronatapauksien varalta. Pyydettäessä osallistujaluettelo on toimitettava halliyhtiölle tai sitä pyytävälle taholle.

Nuuskan käyttö hallitiloissa on ehdottomasti kielletty. Nuuskan käytöstä noudatetaan Tuusulan Jäähalli Oy:n järjestyssääntöjä. Järjestyssäännöt ovat nähtävillä jäähallin käytävillä.

Yleisö WC-tilat ovat käytössä.

Käsidesiautomaatti on hallin sisäänkäynnin kohdalla.

Pukuhuoneiden WC-tiloissa on saippua- ja paperipyyheautomaatit.

Riskiryhmiin kuuluville ja yli 70-vuotiaille ei suositella hallille tuloa.

Ulkomailta saapuvien tulee noudattaa 14 päivän karanteenisuositusta ennen hallissa harjoittelua/pelaamista/valmentamista/oleskelua. Ulkomaisten ryhmien tulosta on informoitava Tuusulan Jäähalli Oy:tä riittävän ajoissa.

Jäälle mennään vaihtoaition kautta ja jäältä poistutaan kaukalon kahvion puoleisen päädyn ovesta. Tällöin vältämme tulevien ja poistuvien ryhmien kohtaamista.

Harjoituksen jälkeen pukuhuoneesta ja hallitilasta on poistuttava välittömästi ulos. Käytä pääsisäänkäynnin vasenta ovea ulospoistumiseen, näin vältät kohtaamisen sisääntulevan kanssa.

Muu yleisö voi tulla hallin katsomoon. Etäisyys- ja hygieniasuosituksia on noudatettava. Suojamaskin käyttöä vaaditaan katsomossa harjoitusten ja pelien aikana. Tapahtuman järjestäjällä valvontavastuu.

Back to top