Jäähallin toiminta jatkuu rajoitetusti 2.3.-31.3.2021 välisenä aikana

2.3.2021

Tuusulan Jäähalli Oy:n toiminta jatkuu rajoitetusti 2.3.-31.3.2021 välisenä aikana 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien harrastustoiminnalla.

Ryhmäkoko yhtä käyttövuoroa kohti enintään 10+10 lasta/nuorta sekä kaksi (2) toimihenkilöä per ryhmä. Tällä ryhmäkoolla harjoittelu on toteutettava siten, että kumpikin ryhmä harjoittelee itsenäisesti omassa kenttäpäädyssään. Punaviiva on ryhmien välisenä rajana.

Ryhmien kokoonpanoja ei saa muuttaa harjoitusten aikana.

Kokokentän harjoitukset on toteutettava ainoastaan enintään 10 lapsen/nuoren ja kahden (2) toimihenkilön ryhmäkoolla.

Yhtä käyttövuoroa kohti on ryhmälle varattuna kaksi pukuhuonetta. Pukuhuoneet on tarkoitettu ainoastaan luistimien pukemiseen. Muut varusteet on oltava puettuina päälle valmiina hallille tultaessa. Yhdessä pukuhuoneessa saa olla kerrallaan enintään 10 lasta/nuorta. Pukuhuoneiden suihkutilat eivät ole käytössä.

Harjoitusten jälkeen jäähallin tiloista poistutaan välittömästi luistimien vaihdon jälkeen.

Jäälle tulevan ja sieltä poistuvan ryhmän kohtaamista on vältettävä. Jäälle tullaan vaihtoaition kautta ja sieltä poistutaan kahvion päädyssä olevan kulkuoven kautta.

Jäälle tuleva ryhmä odottaa mailakoppien luona, kunnes jää on kokonaisuudessaan hoidettu. Jäälle meno jäähoidon aikana on ehdottomasti kielletty.

Toimihenkilöille on varattu tuomarikopit pukeutumista varten. Yksi tuomarikoppi yhden ryhmän kahdelle (2) toimihenkilölle. Toimihenkilöt voivat pukea luistimet myös vierasjoukkueen vaihtoaitiossa.

Yli 12- vuotiaan on käytettävä jäähallin sisätiloissa (käytävät ja pukuhuoneet) kasvomaskia. Jääharjoituksissa kasvomaskia ei tarvitse käyttää.

Jäähalliin tullaan sisälle ja sieltä poistutaan eri kulkuovista. Lue ovien ohjeistukset.

Vanhempien tulo jäähallin sisätiloihin harjoituksia seuraamaan on kielletty.

Jäähallin kuivaushuoneet sekä teroituskoppi eivät ole käyttäjien käytössä.

Jalkapallokentän puoleisista ovista uloskäynti ei ole sallittu.

 

Ryhmien toimihenkilöt vastaavat, että yllä olevia ohjeistuksia noudatetaan.

 

Tuusula 2.3.2021

Tuusulan Jäähalli Oy, hallitus.

Back to top